Cercar en aquest blog

11 de jul. 2011

Pasta a l'hort del que hi ha a la nevera

Holas!
aquest és un gran recurs que de tant en tant m'omple la panxa, i és que a més de ser una gran manera per aprofitar verdures que ronden per la nevera queda deliciós!!
Posaré els ingredients que vaig utilitzar en el meu darrer invent però qualsevol verdura pot ser substituïda per alguna que us cridi l'atenció a la nevera o us miri amb cara de pena...

Ingredients
  • Tallarines Barilla
  • mitja ceba
  • 1 pebrot verd
  • 1 pastanaga
  • 1 alberginia petita
  • 1carbassó
  • 4 tomàquets madurs
  • orenga
  • oli
  • sal
  • un polsim de sucre
  • una mica de pernil salat

Manos a la obra

Primer de tot i per organitzar-nos cal rentar, pelar (el carbassó i l'alberginia no, jo ho deixo amb pell) i tallar a dauets les verdures per separat. Un cop les tenim en fila posem 1 olla al foc amb un raig generós d'oli i aboquem la ceba. Mentre es daura jo poso els tomàquets, també tallats i pelats si molesta, a macerar amb una mica de sucre i orenga en un recipient a banda.
Un cop la ceba estigui rossa és l'hora del pebrot i la pastanaga, que són les verdures que triguen més i es van sofregint a foc mig.
En un altre fogó... ara en tinc 4, quin plaer!!, posem una olla amb aigua a bullir per coure la pasta, calculant que estigui al dente quan haguem acabat la simfonia de verduretes per a que no es passi, així que jo ho faig quan queda aproximadament un quart, és a dir quan el pebrot i la pastanaga es van fent més toves i s'afegeix el carbassó i l'alberginia.
Amb els 2 fogons a tot poder, només caldrà afegir una mica de pernilet quan les verdures estiguin fetes, fer un parell de voltes, i cap a endins el tomàquet que tindrem mínim uns 10 minutets a foc més baix. Rectifiquem de sal i un cop cuita aboquem la pasta que haurem cuit al costadet i en el seu punt... i vet aquí!



Salut i gon profit!Sitos

7 de jul. 2011

canvi de fogons...Sita returns

Hola!!
no estaba muertaaa estaba de mudanzaa lerelerele... sísí he estat totalment desconnectada però és que els 2 fogons i amb ells milers de capses, CD's i demés pongos han passat a millor vida... leáse hem passat a 4 fogons amb forn!!ara hauré de canviar la descripció i tot.. aix per si no tenia prou feina en muntar i desmuntar, colocar i descolocar sense descolocar-me, decorar i redecorar... quin món!!
En breu tornaré amb força i bateria de cuina nova, però pel moment us deixo amb un clàssic que avui he retrobat amb un reencuentru d'anys jovenívols i conservats en alcohol, ha estat fantàstic!per les delicioses empanades de formatge i pernil, l'esplendorosa i variada amanida, la relativista conversa i el preu totalment asequible... sense més el raconet és diu REKONS.



Conserva l'aire tradicional de granja catalana amb un assortit enorme d'empandes i entrepans i amb un preu més que assequible!l'adreça és C/Urgell, 32 en ple Sant Antoni.. així que per acabar és pot fer un passeig fins els carrer Parlament per un granitzat de tota la vida!

Salut i gons aliments!Sitos