Cercar en aquest blog

27 de juny 2013

Menu Japan Restaurant week: expedicion al Yashima


Holas,

Ja sé que tinc aquest jardí descuidat i que aixi només em poden créixer males herbes... Pro intentaré fer un sita returns a través de l'aplicació del mòbil, posts menys bonics però més immediats.. Que dior reparta suerte!

Doncs bé, aprofitant l'oferta del Japan restaurant week de www.comerjapones.com vaig poder trepitjar el tan anomenat i desitjat yashima a l'av. Josep Tarradelles, 145.

El menu de 25€ no incloïa beguda i es composava d'uns entrants diferents, una safata amb diferents plats pincipals i una bola de gelat de postre. Amb un vinet verdejo l'àpat ens va pujar uns 33€ per cap (massa car el vi al meu entendre... Perro verde per 19€... Tot i que sigui un japones poden trobat vins a bons preus...Jutgeu vosaltres mateixos).

Valoració: el local té un aire imponent molt espaiós i amb poques floritures i un aire oriental, que segur fa uns anys va viure millors esplendorós però correcte (m'esperava més del bany).
El menjar correcte, els entrants originals i saborosos, una combinació d'amanida d'algues, pollastre agredolç, truita de cranc i calamars en salsa.

La safata de principals també variada però menys satisfactòria, si bé la carn estava gustosa amb l'ou escalfat i la tempura amb sèpia al punt, va quedar curt pel sushi (uns Califòrnia rolls justets) i uns fideus freds insípids.



En resumen que és gerundio: vam menjar bé però pel preu prefereixo menjar a carta al Nomo... Seré animals de costums... Però ja està tastat!! I en bona companyia.

Apa salut i fins la propera a veure com surt la nova estratègia..Sitos